Sivut

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Hääpäivä - valmistautuminen vihkitilaisuuteen


-Hanna-

Kun pääsimme kampaajalta kotiin alkoi viimeistelyt. Tarkoitus oli ottaa oikein kunnon valmistelukuvat kuvaajan kanssa, mutta todellisuudessa tilanne oli niin hektinen ja kaaoksenomainen, että aika vähällä jouduttiin pärjäämään. Harmittaa näin jälkiäteen, etten saanut esimerkiksi kuvaa missä molemmat kaasot olisivat olleet kanssani.



















 

 Hajuvesi jonka sain kaasoltani, Miinalta muituttamaan päivän tunnelmista oli taivaallinen. Hiuslakan tuoksu vähän kyllä pilasi sitä, mutta aina silloin tällöin käyn haistelemassa tuota ihanaa tuoksua ja totta tosiaan - hääpäivältähän se tuoksuu! :)



Samaan aikaan seuraavassa huoneessa äidilläni oli touhu päällä ja sulhasille vieheet valmiiksi. Tialnne meni niittenkin kanssa aika tiukille, sillä saimme niihin tarvittavat kukat vasta samoihin aikoihin kun pojat tulivat kukkien kanssa kotiin keskustasta. Hyvin kuitenkin ehdittiin ja vaikka välillä nuppineulanpäät vielahteli niin ei se kummemmin haitannut.







Tilasimme Etsystä henkselit ja rusetin kaikille marsalkoille ja laitoimme pakettiin snapsin ja sikarin kanssa. Tein myös omat paketit kaasoilleni, mutta ne esittelen sitten myöhemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti